torstai 12. huhtikuuta 2007

ne miessuharit... ;)

Tulipa tässä mieleen, kun ajoin kerrankin päivävuoroa. Oli tilataksi alla ja tilaus tuli erään seuraintalon pihaan. Menin ulos asiakasta vastaan ja sieltäpä sitten ilmestyi vanhempi rouvashenkilö ja siinä samassa alkoi hirveä sadattelu kun hakemaan tulikin tila-auto, ei sinne kuulema kyytiin pääse. Kerroin rouvalle, että jatkossa hän välttyy moiselta riesalta kun tilatessa autoa muistaa tilata pienen auton.

Kyytiin päästiin kuitenkin, sain autettua ja puoliksi nostettua tämän koko ajan ärräpäitä latelevan mummon autoon. Matkaan päästiin, hetken hiljaisuuden jälkeen rouva sitten tokaisi, että on se ihana kun on naisia ajamassa isoa autoa. Mieskuljettaja kuuleman mukaan vaan istuu ja odottelee mittari raksuttaen ja kun asiakas on päässyt kyytiin kaiken vaivan jälkeen, kommentti kuuluu "No pääsithän sinäkin autoon, vaikka kestihän siinä aika kauan." Tämä herttainen vanha rouva sitten kirosikin koko loppumatkan kaikki miessuharit alimpaan maan rakoon ja iloitsi että naisvoimaa on tälläkin alalla... :) Hyvä me naiset! :)

Onhan meitä moneen junaan, meitä kuskeja. En kuitenkaan hevillä osaa kuvitella ainakaan omista kolleegoistani, että he katselisivat vanhemman henkilön vaivalloista kyytiin kampeamista ja toteaisivat sitten että 'pääsitpäs sittenkin autoon'. Mutta tämän teräskielisen mummon kommentoimana asialle jaksaa nauraa aina uudestaan ja uudestaan...on meillä pojat kopillakin asiasta kuulleet.. :)

Ei kommentteja: